ZA POSLOVNE

Učenje tujega jezika po metodi Lingvell je predvsem za poslovne ljudi z napornimi urniki in stresnim tempom življenja nadvse primerno. V jezikovni šoli Lingvell namreč poskrbimo, da je za tečajnike učenje jezikov sprostitev in ne zgolj še ena službena obveznost.

Učenje jezika poteka v treh korakih:

1. VODENO MEDITATIVNO SPROŠČANJE, s čimer sprostimo telo in umirimo misli. Namen sproščanja na začetku vsakega srečanja je doseči alfa stanje, ki je najbolj optimalno za učenje.

2. INTENZIVNO AKTIVNO UČENJE, ko se ustrezno sproščeni z aktivno udeležbo v procesu učenja naučimo do 40% več snovi.

3. LINGVISTIČNA ZVOČNA KOPEL, s katero se se proces učenja umiri in zaključi.

 

Nestresno učenje jezikov za poslovne uporabnike
Nestresno učenje jezikov za poslovne uporabnike

 

Specializirani smo za poslovno angleščino, nemščino, srbščino in ruščino, obseg in vsebino tečaja pa prilagodimo potrebam vašega podjetja.

Učni načrt sestavimo v skladu z vašimi željami in potrebami, pri čemer upoštevamo dejavnost s katero se ukvarjate (management, farmacija, telekomunikacije,…), začetni nivo znanja tečajnikov in komunikacijske sposobnosti, ki bi jih najbolj želeli razviti (pisna korespondenca, pogovor, prezentacije in vodenje sestankov,…).

Dodana vrednost metode Lingvell je, da se tečajniki poleg tujega jezika naučijo tudi sprostitvenih tehnik, ki jih lahko povsem samostojno uporabijo v vsakodnevnih stresnih poslovnih situacijah.

V sklopu naših storitev za poslovne vam nudimo tudi brezplačno predhodno testiranje in konzultacijo.

Za brezplačno testiranje, konzultacijo in izdelavo ponudbe, prilagojene potrebam vašega podjetja, nam pišite. Uporabite lahko kontaktni obrazec spodaj.

ime in priimek kontaktne osebe

naziv podjetja

vaš e-naslov

zadeva

vaše sporočilo